Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj 2-izbového bytu Handlová

Ulica: 29. augusta
Obec: Handlová
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
57 999 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii v meste Handlová na ulici 29. augusta.

V byte sú plávajúce nové podlahy,  všetky okná sú plastové so žalúziami . Murované bytové jadro, kde sa nachádza kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom s kúpeľňovým nábytkom a priestorom na práčku, s novými dlažbami, obkladmi a  WC . V kuchyni je nová na mieru vyrobená kuchynská linka s dresom,  so vstavanými spotrebičmi. Zrekonštruovaná elektroinštalácia v kúpeľni a v kuchyni,  vodoinštalácia a odpady.   V byte sa nachádza na chodbe vstavaná striňa a aj špajza. Rozloha bytu je 63 m2, nachádza na 2. poschodí, v tehlovom bytovom dome, bez výťahu. K bytu prináleží aj pivnica, dotiahnutý aj optický internet, parkovanie je možné pri bytovom dome.

Výhoda je úplná blízkosť do centra mesta, neďaleko Billa, Lidl, kompletná sieť obchodov, blízko škola, škôlka, MHD, Poliklinika, v meste je aj Nemocnica, úrady.

Cena 57 999 € je konečná, neplatíte nič navyše.

V cene nehnuteľnosti je okrem sprostredkovania, predaja a kúpy: - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania na mieru (Spolupracujeme so všetkými bankami) - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Možnosť platby v hotovosti aj na úver. Úver vám bezplatne vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista.

Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónom čísle 0902 835 329 alebo na barbora@solidnebyvanie.sk

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
63 m2
Zastavaná plocha:
63 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
63 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Barbora Ivanová

Mgr. Barbora Ivanová

realitná poradkyňa Bratislava

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti